Mäklare

MARCUS BODIN

Mäklare Hägersten

MED PASSION
FÖR YRKET.

Söker du en mäklare i Hägersten? I över 20 år har jag varit i branschen och på den tiden fått ett brett spektra av kunskap när det kommer till allt från försäljning, juridiska dilemman, ekonomi samt arkitektur.

Jag är en mäklare som har ett flertal lyckade affärer samt återkommande kunder som känner sig trygga med min kompetens. Jag jobbar på personligt plan där min yrkesroll också sätter sig in i de olika dilemman mina kunder står inför. För min del handlar det aldrig om att få ett arvode först och främst utan mer om att personen ifråga ska ha mig som första prioritet nästa gång en affär kommer upp som hen vill ha hjälp med.

Mäklare Hägersten

Hitta ditt drömhem

Det finns inget som gläder en mäklare lika mycket som när människor hittar sina drömhem. Tillsammans gör vi det möjligt!

Sälja bostad

Ska du starta ett nytt kapitel i en ny bostad? Med mig som mäklare kan du känna dig trygg, tillsammans tar vi oss an de utmaningar som finns på vägen till en försäljning.

Förmedling åt företag

Letar ni efter en bättre lokal till er verksamhet eller vill ni bli av med den ni har? Jag förmedlar lokaler runtomkring i Stockholm, i bland annat Hägersten.

Mäklare Hägersten

Bostadsmarknaden är en levande värld som kan variera tämligen kraftigt. Vissa perioder är bättre för köpare medan andra är mer lämpade för säljare. Oavsett vilken period vi befinner oss i, så finns jag som mäklare tillgänglig för att bistå med min expertis och erfarenhet.

Jag är förmedlare på SthlmFast och registrerad mäklare sedan 2011. Hit kan du vända dig för att erhålla rätt hjälp att sälja din bostad eller hitta ditt drömhem. Dessutom finns jag tillgänglig för företag som önskar hjälp med att hitta den rätta lokalen för sin verksamhet eller sälja sin redan befintliga. Som mäklare är jag aktiv i hela Stockholmsområdet, däribland Hägersten.

Passion betyder lidelse på latin och det sammanfattar min person som yrkesman.

För om jag inte i slutet av affären ser ett leende på dina läppar av lycka så har jag inte gjort mitt jobb.

Marcus Bodin Mäklare - SthlmFast

Parmmätargatan 24, 112 24 Stockholm
Mäklare Hägersten
070-911 14 90